Samsung Sverige maj 2017

Samsung Sverige (@sverigesamsung) startades den 3:e maj och har under hela månaden pytsat ut inlägg för att se ut som en officiell sida. Den 23:e läggs ett dolt inlägg upp med texten

Vi är övertygade om att du sett dessa annonskampanjer för Samsung Galaxy S8 där du kan köpa dem för kr20.

Vi gjorde ett försök för att kolla om de är riktiga eller inte!

…vilket kan tyckas vara ett konstigt sätt att formulera sig för Samsungs officiella Facebooksida. Den som är uppmärksam kan se att länken ligger på en sida som heter ”unisite.ru” alltså inget som har med Samsung att göra.

Följer man länken hamnar man på en falsk Expressen-sida där ytterligare en länk leder till ett formulär där man skall fylla i leveransadressen, därefter skall man endast betala 10 kr för leveransen.

I vanlig ordning är det falskt spel från början till slut. Det finns inga telefoner och det enda som deltagarna får är ett abonnemang för 849 kr/mån:

Alla nya användare deltar i tävlingen om den aktuella produkten. Om du vinner kommer du att kontaktas direkt via e-post. Detta specialerbjudande har en 3-dagars provperiod med obegränsad onlineunderhållning. Därefter kommer en månatlig medlemsavgift (849 SEK) automatiskt att dras från ditt kreditkort. Om du, av någon orsak, inte är nöjd med tjänsten, kan du avbeställa ditt konto inom 3 dagar. Tjänsten förnyas månatligen tills dess den sägs upp. Kampanjen går ut den 31 december, 2017.

Comments

comments

Has one comment to “Samsung Sverige maj 2017”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Hej!
    Jag fick ett sådant här erbjudande idag den 18/6 2017. Först skulle jag vinna en Samsung Galaxy S7 sedan var det en S8 men det kostade bara 13:-. Tyvärr finns dt inte mycket information när man googlar så man kan lätt tro att det är sant. Blev frestad att fylla i kontonr från mitt ekort på 13 vilket är ett engångskort som Swedbank har samt ge dem en annan epostadress men avstår. Blandad engelska och svenska i frågorna höjer inte heller förtroendet.Sidan med kontouppgifter är bitgamez.com och googlar man på dem så har de en hög trovärdighet? Men om google lottar ut telefonen borde det väl vara deras webbadress?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.