Vinn Ed Sheeran biljetter via Konserter 2018

AdLantic fortsätter att driva sidor på Facebook för att locka folk att göra undersökningar. Ed Sheeran är en populär artist, så det är bra att använda honom som bete. Läser man villkoren så känns det kanske inte lika lockande längre:

Genom dina svar i denna tävling godtar du att du kan bli kontaktad av företagen nedan via brev, e-mail, telefon, sms, mms, och andra elektroniska medier om du visar intresse för deras erbjudanden. Dina namn- och adressuppgifter och de övriga uppgifter om dig själv som du lämnar vid deltagandet i tävlingen används då för marknadsföring och lagras av följande företag

ADSALSA PUBLICIDAD, S.L., Allra, Aspire Global LTD, Canal Digital, Compricer AB, Draivi Media Oy, Futura Marketing AB / Tipsgrodan & Tipsfalken, Fyndklubben.se, Fyrklövern AB, Hallon AB, IG Entertainment Limited, Insplanet Försäkringsförmedling AB, Kalle Anka & Co, Liidimedia Oy, Sambla AB, Toluna SAS, Tryggsam och ViisTek Media OU.

Personuppgifter sparas som längst i 36 månader hos respektive annonsör. Du har rätt att skriftligen, en gång per år utan kostnad, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter om dig. Du kan också när som helst återkalla ditt samtycke att bli kontaktad hos respektive annonsör.

När du tävlar med Ad Lantic Media AB blir du automatiskt gratis medlem i GoMagster. Som medlem får du en gång per vecka ett av de senaste och hetaste erbjudandena från våra samarbetspartners. Du kan närsomhelst säga upp ditt medlemskap.

Det är oklart hur många företag som får ta del av era kontaktuppgifter via GoMagster. Läs alltid villkoren.

Comments

comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.