”Willys”-erbjudande är abonnemangsbluff

Det skickas just nu ut SMS med Willys som avsändare där mottagaren utlovas fina vinster. Willys har gått ut med information att de inte ligger bakom utskicket och rekommenderar att folk inte öppnar länken eller lämnar ut några personuppgifter.

Med all rätt. Samtliga vinster är bundna till ett tredagars provabonnemang som övergår i fullpris om man inte säger upp det under prövotiden.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Från villkoren på en av sidorna:

Alla nya användare deltar i tävlingen om den aktuella produkten. Om du vinner kommer du att kontaktas direkt via e-post. Detta specialerbjudande har en 3-dagars provperiod med obegränsad onlineunderhållning. Därefter kommer en månatlig medlemsavgift (850 SEK) automatiskt att dras från ditt kreditkort. Om du, av någon orsak, inte är nöjd med tjänsten, kan du avbeställa ditt konto inom 3 dagar. Tjänsten förnyas månatligen tills dess den sägs upp. Kampanjen går ut den 31 december, 2018.

Comments

comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.