Erbjudande om lyxig hundbädd är en abonnemangsfälla

En länk från dagsnyheter.info med ett bra erbjudande om en lyxig hundbädd cirkulerar på Facebook. Klickar man på erbjudandet hamnar man hos cats-and-dogs.online. Längst ner på sidan finns ett kundbetyg, bilden återfinns på en mängd sidor.

Efter man valt storlek och klickar vidare så är man plötsligt hos linaja.com där betalningen sker. För den uppmärksamme så är storleksinformationen i föregående steg borta. Även här finns fejkade kundbetyg.

Bland det finstilta finns att läsa:

När du deltar i tävlingen är du automatiskt med i lottdragningen om presentkortet/produkten. Vi drar en vinnare i tävlingen så fort 10.000 deltagare är med. Vinnaren kontaktas direkt via e-mail för att komma överens om leverans och inlösning av priset.

Helt plötsligt rör det sig alltså om en tävling, ingen beställning. Ytterligare finns att läsa:

Om du inte avslutar ditt medlemskap inom provperioden fortsätter det till normalpriset 65 EUR/30 dagar. Medlemskaper förnyas automatiskt tills det avslutas, enligt beskrivningarna i Linaja Clubs villkor.

En billig hundbädd blir en dyr historia för den som inte är uppmärksam! Sidan drivs av Liontech IVS, ett företag i Danmark.

Comments

comments

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *