Hem & Trädgård 2019

Med sommaren dyker det traditionsenligt upp en massa ”sommarsidor” på Facebook. Dessa håller i en massa tävlingar där man kan vinna gräsklippare, växthus, stugor, bastu, badtunnor, husvagn med mer. Danska SmartResponse har just nu strax under 200 sponsrade inlägg från sidan Hem & Trädgård, de flesta riktade till särskilda städer runt om i landet.

Några av inläggen är upplagda med en falsk web-adress i förhandsvisningen som egentligen leder någon annanstans. www.hemogtradgard.se finns till exempel inte.

Om ni känner för att ta chansen att vinna en prissumma (det finns inga fysiska vinster trots alla fina bilder på växthus) tänk på att ni säljer era kontaktuppgifter vidare till en stor mängd företag som kan kontakta er via telefon, mail och vanlig post.

Dela inte tävlingar från nystartade sidor utan innehåll.

Comments

comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.