Abonnemangsbluff från Grillkompisar

De som gillade och delade Grillkompisars ”tävling” i somras blev i dagarna på nytt kontaktade av sidans bot som meddelade att deltagaren blivit utvald att delta i ICA:s nytårsundersökning (varför använde de inte Sveriges Fotterapeuter som arrangör?).

Följer man länken kommer man till en bekant ”undersökning” samt en produktsida där man till synes kan få en Samsung S8+ för endast 22 kronor. Längst uppe på sidan står det ”+3 dagars provperiod på Website för obegränsad onlineunderhållning”. Längst nere på sidan kan man läsa:

Alla nya användare deltar i tävlingen om den aktuella produkten. Om du vinner kommer du att kontaktas direkt via e-post. Detta specialerbjudande har en 3-dagars provperiod med obegränsad onlineunderhållning. Därefter kommer en månatlig medlemsavgift (860 SEK) automatiskt att dras från ditt kreditkort. Om du, av någon orsak, inte är nöjd med tjänsten, kan du avbeställa ditt konto inom 3 dagar. Tjänsten förnyas månatligen tills dess den sägs upp. Kampanjen går ut den 31 december, 2017.

Comments

comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.